CT-8 set filtera

4500 RSD

Zamenite uloške filtera u uređaju za prečišćavanje vode brzo i lako. Za Puricom® CT-8 nema potrebe za stručnjakom koji bi zamenio filtere. Sa bajonetnom  vezom zaključavanja možete ih lako zameniti u vašem domu.  (1 kom FT4-82 filter uložak + 2 kom FT4-83 filter uložak + FT4-87) Preporučeni period zamene filtera: 1 godina, Naručite kod nas online i Mi snosimo troškove dostave.

Opis

Set filtera uključuje FT filtere za prečišćavanje vode za aparat CT-8 . Filteri sa bajonet zaključavanjem mogu se ukloniti okretanjem u smeru suprotnom od kazaljke na satu i instalirati okretanjem u smeru kretanja kazaljke na satu.

Tokom ugradnje poželjno je namazati gumene prstenove silikonskom mašću .

Preporučeni period promene filtera: 1 godina.

Zamena RO membrane može se izvršiti otpuštanjem brzih konektora i njihovom zamenom na novoj RO membrani kako je označeno. Preporučeni period promene filtera: u zavisnosti od stanja, kad TDS vrednost bude između 40 i 70 ppm-a.

Šta znače skraćenice?

GAC je skraćenica od engleske reči Granulated Actived Carbon s, označava da je to granulirani aktivni ugalj koji se koristi za filtriranje vode.

RO je skraćenica od engleske reči Reverse Osmosis , ona nam ukazuje da uređaji rade na  principu reverzne osmoze.

TDS je skraćenica od engleske reči Total Dissolved Solids i označava količinu čvrstih materija rastvorenih u rastvoru.

Definicija:

TDS Metar (TDS skraćenica od Total Dissolved Solids) ukazuje na potpuno rastvorene čvrste materije u rastvoru. Pošto rastvorene čvrste materije kao što su soli i minerali povećavaju provodljivost TDS metar meri provodljivost rastvora i procenjuje TDS.
Jedinica mere za TDS metar je ppm (parts per million) (delova na milion). Na primer ako TDS metar očitava 1ppm ukazuje da je prisutan 1mg rastvorenih čvrstih materija u svakom kilogramu vode.TDS metar ima široku primenu: za slane i slatkovodne akvarijume, akvaponiju, hidroponiju, kućnu upotrebu, za pijaću vodu, odpadne vode.

NSF – (National Sanitation Foundation) je nezavisna američka institucija za kontrolu kvalitete koja ima dugogodišnje iskustvo u certificiranju različitih proizvoda. To je institucija koja se brine za javno zdravlje i sigurnost. NSF International je osnovan 1944. godine. NSF International se zalaže za zaštitu i poboljšanje ljudskog zdravlja na globalnom nivou. To je neovisna, neprofitna organizacija koja razvija norme, vrši certificiranje proizvoda, provodi audite, vrši edukaciju i upravljanje rizicima za javno zdravlje i okolinu. Proizvođači, trgovci i potrošači podjednako sudeluju u NSF International u razvoju javnih zdravstvenih normi i certificiranja kako bi se zaštitila svjetsku hrana, voda, zdravlje i proizvodi.

Niste dobili odgovor na vaše pitanje? Pozovite nas ili nam pišite rado ćemo Vam pomoći! Telefon +381607001616

Recenzije

Još niko nije ostavio recenzije.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili proizvod mogu da ostave recenziju.