CT-8 (RO) Extra lagan 5 stepeni prečiščivač za vodu sa reverznom osmozom

25960 RSD

CT-8 tip RO (reverzna osmoza)  5 stepeni prečiščivač vode sa reverznom osmozom je novi razvoj kompanije Puricom koji je sposoban za potpuno prečišćavanje vode čak i pod pritiskom vode od 2,5 bara.

Ovaj rezultat je postignut redizajniranjem protoka vode i još efikasnijim predfilterima i kapsuliranom RO membranom. Njegova osnovna struktura je ista kao kod tradicionalnih prečišćivača vode. Trostepenu predfiltraciju prati RO membrana i potom postfilter.

Predfilteri koji se zaključavaju bajonet sistemom  i brzi konektori uređaja beskrajno pojednostavljuju održavanje.

Out of stock

Opis


Prezentacija proizvoda


Uputstvo za ugradnju

Puricom® CT-8 prečišivač za vodu sa reverznom osmozom (RO)

Prečišćivač vode tipa CT-8 je novi razvoj kompanije Puricom koji je sposoban za potpuno prečišćavanje vode čak i pod pritiskom vode od 2,5 bara.

Ovaj rezultat je postignut redizajniranjem protoka vode i još efikasnijom izvedbom predfiltera i kapsulirane RO membrane.

Njegova osnovna struktura je ista kao kod tradicionalnih prečišćivača vode. Trostepenu predfiltraciju prati RO membrana i potom postfilter.

Predfiltreri koji se zaključavaju bajonetskom vezom i brzi konektori uređaja beskrajno pojednostavljuju održavanje. 

Sadržaj kompleta: 

 • 5 mikronski FT polipropilenski predfilter
 • FT  (GAC) granulirani ugljeni predfilter (2kom)
 •  FT mineralizator
 •  RO membranski filter
 • rezervoar za vodu
 • slavina  “Oslo”
 • Priručnik, dodatna oprema za instalaciju

Filteri

 • Polipropilenski FT predfilter od 5 mikrona, filtrira mehaničke nečistoće, kao i supstance koje uzrokuju zamućenost vode.
 •  (GAC) FT granulirani predfilter od aktivnog uglja, uklanja supstance koje uzrokuju neprijatan ukus i miris vode.Filter od aktivnog uglja sa sertifikatom NSF. Filtrira iz vode hlor, trihalometane i razne organske materije.
 • FT mineralizator, vraća minerale u prečišćenu vodu i podize pH vrednost vode.
 • RO (reverzna osmoza) membrana, otvori na polupropusnoj osmotskoj membrani su toliko sitni da zadržavaju najveći deo nečistoća iz vode, čak i molekularna jedinjenja. Najmanja poznata bakterija veličine je 0,2 mikrona, najmanji virus 0,002 mikrona, a otvor na polupropusnoj membrani veličine je 0,0005 mikrona. To jednostavno znači da niti virus niti bakterija ne mogu proći kroz otvor na membrani. Kapacitet na dan 50 gallona (GDP – Gallon per day)
 • Paket uključuje sve instalacione materijale i  filtere! Uređaj je dizajniran da bude što jednostavniji za korisnika, što ga čini jednostavnim za instaliranje. Vodič za korisnike vodiće vas korak po korak kroz instalaciju.

Ako mesto za ugradnju (za priključak na vodu) nema veličinu cevi 3/8 “, već 1/2” ili 3/4 “, molimo vas da nas obavestite prilikom naručivanja i mi ćemo poslati odgovarajući priključak.

Preporučeni intervali za zamenu filtera:

Filteri:
Za sva 4 filtera preporučujemo zamenu na 6-12 meseci .
Puricom CT-8 komplet filtera

RO membrana:
Zamenu RO membrane preporučujemo na svake 2 do 3 godine.
Puricom 50 GPD kapsulirana RO membrana

Niste dobili odgovor na vaše pitanje? Pozovite nas ili nam pišite rado ćemo Vam pomoći! Telefon +381607001616

Pošaljite nam poruku

Recenzije

Na žalost za ovaj proizvod nema još recenzija.

Samo ulogovani korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu da napišu recenziju.